Betöltés folyamatban...

Ügyfélkapu

Felhasználónév:
Jelszó:

Céginformáció

A céginformáció gyűjtemények gyakran nehezen hozzáférhetők, bonyolultan használhatók - esetleg használatuk pénzbe kerül, anélkül, hogy a keresés garantáltan használható eredménnyel zárulna.

Egy új üzleti partner, egy új beszállító kiválasztása minden cég életében döntő pillanat. Illetve, olyan feladat, amire sosem jut elegendő idő. Pedig az idő jelentős tényező egy ilyen döntésnél: elengedhetetlen a megfelelő, pontos adatok, céginformációk összegyűjtéséhez, ezek áttekintéséhez.

Ilyen döntéshez ma jóval több információ áll rendelkezésre, mint korábban. Ezeket kikeresni, rendszerezett formában áttekinteni egyre több időt és erőforrást köt le egy vállalkozás életében. A cégkivonatok, céginformációk megszerzése hosszasabbá válik, hiszen jóval több potenciális beszállító létezik, mint akár csak pár évvel korábban - és a helyes döntéshez az összes választási lehetőséget meg kell vizsgálni.

Az eutudakozo.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy hatékony társ legyen a döntésekhez nélkülözhetetlen cégkivonatok, céginformációk megszerzésében. Csúcstechnológiára támaszkodó, AJAX alapú kezelőfelülete, fejlett keresőrendszere hatékonyan segíti a döntéshozók, döntés-előkészítők munkáját. Adatbázisában majdnem 200 ezer vállalkozás adatai állnak rendelkezésre - és ezek az adatok sokoldalúan kereshetők is.

Hogy Önnek ne kelljen csonka cégkivonatok, hiányos céginformációk között bogarászva mozaikos adatok alapján választania, mi összeraktuk a teljes képet. Önnek és munkatársainak már csak használnia kell információinkat. Az eutudakozo.hu mindent egy helyen kínál: cégkivonatokat, céginformációkat, gazdasági elemzéseket, híreket - a keresést, a céginformációk, üzleti tudnivalók összegyűjtését mi elvégeztük, hogy Ön jó döntéseket hozhasson.

A felgyorsult világunk legnagyobb értéke az Európai Unióban és Magyarországon is az információ.
Minden döntéshozó alapvető érdeke, hogy minél rövidebb idő alatt áttekinthetően, pontosan gyorsan megkapja a döntéseihez szükséges információkat.

Az információszerzésen túl azonban érdekük az is, hogy Önmagukról, cégükről, termékeikről, szolgáltatásaikról is olyan információkat nyújtsanak, amelyek mások döntéseit is megkönnyítik.
Ezen döntések természetes módon nem csak a gazdasági élet privilégiuma, hanem a társadalmi élet, és a kultúra szerves részét is képezik.
 

Partnereink

Hirdetések