Betöltés folyamatban...

Ügyfélkapu

Felhasználónév:
Jelszó:

Google kampány

A Google jelenleg a világ és hazánk legnépszerűbb internetes keresője. A magyar internet felhasználók 90%-a itt találja meg a számára fontos információkat, ami a Google szofisztikált keresőmotorjának és folyamatos fejlesztéseinek köszönhető.

Egyik legsikeresebb fejlesztése, az AdWords egy olyan reklám felület, mely lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, hogy megjelenjenek a Google találati oldalain, ezzel megsokszorozva honlapuk látogatóinak számát.

Népszerűségét nem csak azzal vívta ki, hogy a reklámüzeneteket a legbefogadóbb állapotában (információ keresés, vásárlási szándék) juttatja el a hirdetők célközönségéhez, hanem hogy - ellentétben az offline médiumokkal - mindezt pontosan és objektívan mérhetővé is teszi.

Cégünk segít abban, hogy Ön is megjelenhessen hirdetésével a Google első találati oldal linkjei között és a megfelelő kulcsszavak kiválasztásával felvehesse az egyre növekvő versenyt az internetes reklámpiacokon is.

Jelenleg több ezer aktív kampányt menedzselünk, melyből – a Google hiteles és visszaigazolt mérései alapján - a konkrét megjelenéseink száma a főoldalon, meghaladta már a 25 milliót!
 

Partnereink

Hirdetések