Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Belfld

Ezt tudnia kell, ha vonattal a Nyugatiba utazna

2021.11.17

Kbánya-Teher állomáson a kedden meghibásodott biztosítóberendezés javítása elhúzódik, ezért szerdán is korlátozásokat vezetnek be, így a Nyugati pályaudvar és Kbánya-Kispest közötti szakaszon 15-20 perccel hosszabb eljutási idre kell számítani.

A Mávinform szerda hajnali tájékoztatása szerint nagyobb késések, torlódások megelzése érdekében több vonat rövidebb útvonalon közlekedik vagy kimarad a menetrendbl.

A debreceni, nyíregyházi sebesvonatok csak Szolnokig közlekednek és onnan indulnak vissza. A monori S50-es vonatok csak Kbánya-Kispest és Monor között járnak. A szolnoki, ceglédi Z50-es és G50-es vonatok nagyrésze, valamint a szegedi és debreceni InterCity-k a teljes útvonalon közlekednek. Az S21-es vonatok csak Kbánya-Kispest és Lajosmizse között járnak.

A gyorsabb eljutás érdekében a Nyugati pályaudvar és Kbánya-Kispest közötti szakaszon érdemes a BKK járataival utazni - írta a Mávinform. A vasúti jegyeket és bérleteket hajnali fél 5-tl elfogadják az M3-as metrón Kbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, valamint az M3-as metrópótlón a Nagyvárad tér és a Nyugati pályaudvar között.


vissza
 

Partnereink

Hirdetsek