Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Cginformci

A céginformáció gyjtemények gyakran nehezen hozzáférhetk, bonyolultan használhatók - esetleg használatuk pénzbe kerül, anélkül, hogy a keresés garantáltan használható eredménnyel zárulna.

Egy új üzleti partner, egy új beszállító kiválasztása minden cég életében dönt pillanat. Illetve, olyan feladat, amire sosem jut elegend id. Pedig az id jelents tényez egy ilyen döntésnél: elengedhetetlen a megfelel, pontos adatok, céginformációk összegyjtéséhez, ezek áttekintéséhez.

Ilyen döntéshez ma jóval több információ áll rendelkezésre, mint korábban. Ezeket kikeresni, rendszerezett formában áttekinteni egyre több idt és erforrást köt le egy vállalkozás életében. A cégkivonatok, céginformációk megszerzése hosszasabbá válik, hiszen jóval több potenciális beszállító létezik, mint akár csak pár évvel korábban - és a helyes döntéshez az összes választási lehetséget meg kell vizsgálni.

Az eutudakozo.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy hatékony társ legyen a döntésekhez nélkülözhetetlen cégkivonatok, céginformációk megszerzésében. Csúcstechnológiára támaszkodó, AJAX alapú kezelfelülete, fejlett keresrendszere hatékonyan segíti a döntéshozók, döntés-elkészítk munkáját. Adatbázisában majdnem 200 ezer vállalkozás adatai állnak rendelkezésre - és ezek az adatok sokoldalúan kereshetk is.

Hogy Önnek ne kelljen csonka cégkivonatok, hiányos céginformációk között bogarászva mozaikos adatok alapján választania, mi összeraktuk a teljes képet. Önnek és munkatársainak már csak használnia kell információinkat. Az eutudakozo.hu mindent egy helyen kínál: cégkivonatokat, céginformációkat, gazdasági elemzéseket, híreket - a keresést, a céginformációk, üzleti tudnivalók összegyjtését mi elvégeztük, hogy Ön jó döntéseket hozhasson.

A felgyorsult világunk legnagyobb értéke az Európai Unióban és Magyarországon is az információ.
Minden döntéshozó alapvet érdeke, hogy minél rövidebb id alatt áttekintheten, pontosan gyorsan megkapja a döntéseihez szükséges információkat.

Az információszerzésen túl azonban érdekük az is, hogy Önmagukról, cégükrl, termékeikrl, szolgáltatásaikról is olyan információkat nyújtsanak, amelyek mások döntéseit is megkönnyítik.
Ezen döntések természetes módon nem csak a gazdasági élet privilégiuma, hanem a társadalmi élet, és a kultúra szerves részét is képezik.