Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Google kampny

A Google jelenleg a világ és hazánk legnépszerbb internetes keresje. A magyar internet felhasználók 90%-a itt találja meg a számára fontos információkat, ami a Google szofisztikált keresmotorjának és folyamatos fejlesztéseinek köszönhet.

Egyik legsikeresebb fejlesztése, az AdWords egy olyan reklám felület, mely lehetséget nyújt a vállalkozások számára, hogy megjelenjenek a Google találati oldalain, ezzel megsokszorozva honlapuk látogatóinak számát.

Népszerségét nem csak azzal vívta ki, hogy a reklámüzeneteket a legbefogadóbb állapotában (információ keresés, vásárlási szándék) juttatja el a hirdetk célközönségéhez, hanem hogy - ellentétben az offline médiumokkal - mindezt pontosan és objektívan mérhetvé is teszi.

Cégünk segít abban, hogy Ön is megjelenhessen hirdetésével a Google els találati oldal linkjei között és a megfelel kulcsszavak kiválasztásával felvehesse az egyre növekv versenyt az internetes reklámpiacokon is.

Jelenleg több ezer aktív kampányt menedzselünk, melybl – a Google hiteles és visszaigazolt mérései alapján - a konkrét megjelenéseink száma a foldalon, meghaladta már a 25 milliót!