Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Belfld

A Vodafone is megemeli a havidjait

2024.01.18

Nem csak a Telekom, a Vodafone is megemeli az árait március 1-tl. Csak k már korábban szóltak.

 
 

A Telekom által bejelentett árémelés nem egyedi a telekommunikációs szektorban, a Vodafone ugyanis már tavaly októberben bejelentette az inflációval indokolt idei áremelését. A vállalat webhelyén már régóta olvasható részletes tájékoztatás alapján a bárki számára elérhet mobilos és otthoni szolgáltatásai mellett a nem nyilvános Flotta tarifákat használók is érintettek.

A vállalat webhelyén megtekinthet nyilvános csomagok esetében a díjkorrekció mértéke legfeljebb 15,4%, míg a flottások esetében fix 22,01 százalék lesz, az áremelés 2023. március 1-tl lép életbe. A cég törthavi elszámolást alkalmaz majd, így akinek nem a kérdéses napon kezddik az új számlázási ciklusa, annak február végéig idarányosan a jelenlegi díjat számlázza majd, március elsejétl fogva pedig szintén idarányosan az új díjat számolja; a kett alapján áll majd össze az érintett számla.

 
 

„A díjkorrekcióval egy idben bizonyos kedvezmények mértékét is növeljük szintén 15,4%-kal (több kedvezményt adunk ügyfeleinknek). Az érintett kedvezmények körérl a december-január közepén kibocsátott számlákon értesítjük az ügyfeleket.

Változnak a több vezetékes vagy mobilszolgáltatás vásárlása esetén nyújtott mennyiségi kedvezmények (Family) vagy szerzdéshosszabbításhoz kapcsolódó egyedi kedvezmények.

Nem változnak a sávos kedvezmények, melyek havidíjsáv alapján %-os mértékkel kerülnek kiszámításra, ezért a végs havidíj mértéke is változni fog.

 

Az e-pack kedvezmény nem érintett, mivel ha esetlegesen az e-pack fizetési feltételek nem teljesülnek, akkor az ügyfelek felé magasabb összeget terhelnénk vissza a következ havi számlájukban" – olvasható a kedvezményekkel kapcsolatos tájékoztatásban.

Az elmúlt két évre levetítve az inflációkövet díjkorrekcióknak köszönheten egyébként a Vodafone elfizetk költségei nagyjából 24%-kal nttek. Ez közel 5%-kal alacsonyabb, mint például a Telekom elfizetké, akik 29,5%-os áremelkedést kellett, hogy kigazdákodjanak a 2022-23-as évek során.


vissza