Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Gazdasg

risi bejelents a magyarorszgi Lidltl, kzel 2 milli embert rinthet

2023.11.28

A 65 év felettiek között akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak bizonyos termékekhez - jelentette be a magyarországi Lidl. Az akció november 27.-tl december 3.-ig tart. 

 
 

A vállalat a magyar vásárlók érdekeit szem eltt tartva döntött úgy az év elején, hogy az els között tartós árcsökkentési programba kezd, melynek köszönheten már több mint 600 termék árát mérsékelte. Legújabb intézkedésével pedig a 65 év felettieknek kíván kedvezni, akik november 27. és december 3. között minden friss zöldséget és gyümölcsöt 10 százalékkal, minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20 százalékkal olcsóbban tudnak megvásárolni – áll közleményükben.

Tzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetje a legújabb kezdeményezés kapcsán elmondta: „ A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, ezért is döntöttünk úgy, hogy most nekik szeretnénk valódi árelnyt biztosítani, hogy könnyebben elérhetvé váljanak a szervezet számára fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint jóval kedvezbb áron tudják megvásárolni a saját márkás, magyar beszállítóktól származó Hazánk Kincsei száraztésztákat." A KSH adatai szerint a magyar népességben belül 1,9 millió felett van a 65 évnél idsebb személyek száma.

A hétrl-hétre megújuló akcióin felül az áruházlánc további kedvezményeket is biztosít vásárlói számára. A „Többet adunk" akciók keretében a kötelezen elírt 15 százalék helyett 20-50 százalékos kedvezménnyel segíti a magyar családokat kiadásaik mérséklésében. A diszkontlánc digitális hségprogramjának köszönheten a Lidl Plus applikáció felhasználói hetente további 10-12 kedvezményre jogosító kuponnal és egyéb kedvezményekkel tehetik olcsóbbá bevásárlásaikat.

A 65 éves, illetve idsebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehet igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció idtartama 2023. november 27. – december 3-ig tart a készlet erejéig. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetek.

Az extra kedvezményekrl és a feltételekrl bvebben információ a www.lidl.hu/65evfelett oldalon olvasható.


vissza