Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Klfld

Itt a vgs figyelmeztets a Google trlsi gyben

2023.11.29

Kezddik a nagy tisztogatás, örökre elvesznek az elhanyagolt regisztrációk.

 
 

Továbbra is érvényes a Google májusban tett bejelentése, 2023 decemberétl folyamatosan törölgetni fogja a már legalább két éve inaktív felhasználói fiókokat. Az olyan fogyasztói Google-fiókokról van szó, amelyekbe nem léptek be két éve, nem töltöttek fel velük YouTube videót, és semmilyen egyéb módon sem használták azokat, például nincsenek beállítva internetre csatlakoztatva nyüstölt mobilon sem.

Az inaktív fiókok törlése végleges és visszafordíthatatlan, a felhasználók elveszítik az „elárvult" Google-fiókjukhoz kapcsolt összes adatukat, beleértve a Gmailben lév leveleket és a Google Drive-ba feltöltött állományokat.

 
 

Emellett a felhasználói nevük is zárolás alá kerül, így nem tehetik meg azt, hogy késbb újraregisztrálják ugyanazon a néven a régi fiókjukat. Erre például akkor lehet igény, mikor valaki elfelejtette a jelszót egy régóta nem használt webhelyen, erre próbál jelszóváltoztató e-mailt kérni, csak épp annak idején még azzal az e-mail-címmel regisztrált, amit az inaktivitás miatt törölt a Google.

A fiókok megmentéséhez elég két éven belül egyszer belépni azokba.


vissza