Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Hrek - Sport

Szenzcis hrt kaptak a foci-Eb-re utaz magyar szurkolk

2023.12.06

A Wizz Air légitársaság szerdán bejelentette, hogy különjáratokat indít a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói számára a jöv évi Európa-bajnokság mérkzéseire Németországba.

 

A különjáratok a futballmeccseket követen haza is hozzák a szurkolókat. A légitársaság június 15-én és június 19-én Budapestrl és Debrecenbl is indít járatokat a mérkzésekre- áll a közleményben. Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottnak, már megvehetik fix áras jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

"Nagy öröm számunkra, hogy a különjáratok indításával támogathatjuk a magyar válogatott szurkolóinak kijutását a 2024-es Európa-bajnokság mérkzéseire, hogy élben láthassák a kedvenceiket és személyesen drukkolhassanak a nemzeti tizenegynek. A járatok menetrendjét kifejezetten a mérkzések idpontjaihoz igazítottuk, ezzel megkönnyítve a szurkolók hazajutását is" - mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

 

Marco Rossi együttese a 2024-es Eb-n elször június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal késbb a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.


vissza