Betlts folyamatban...

gyflkapu

Felhasznlnv:
Jelsz:

Rlunk

Egy új üzleti partner, egy új beszállító kiválasztása minden cég életében dönt pillanat. Illetve, olyan feladat, amire sosem jut elegend id. Pedig az id jelents tényez egy ilyen döntésnél: elengedhetetlen a megfelel, pontos adatok, céginformációk összegyjtéséhez, ezek áttekintéséhez.

Ilyen döntéshez ma jóval több információ áll rendelkezésre, mint korábban. Ezeket kikeresni, rendszerezett formában áttekinteni egyre több idt és erforrást köt le egy vállalkozás életében. A cégkivonatok, céginformációk megszerzése hosszasabbá válik, hiszen jóval több potenciális beszállító létezik, mint akár csak pár évvel korábban - és a helyes döntéshez az összes választási lehetséget meg kell vizsgálni.

A cégkivonatok gyjteményei gyakran nehezen hozzáférhetk, bonyolultan használhatók - esetleg használatuk pénzbe kerül, anélkül, hogy a keresés garantáltan használható eredménnyel zárulna.

Az eutudakozo.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy hatékony társ legyen a döntésekhez nélkülözhetetlen cégkivonatok, céginformációk megszerzésében. Csúcstechnológiára támaszkodó, AJAX alapú kezelfelülete, fejlett keresrendszere hatékonyan segíti a döntéshozók, döntés-elkészítk munkáját. Adatbázisában majdnem 200 ezer vállalkozás adatai állnak rendelkezésre - és ezek az adatok sokoldalúan kereshetk is.

Hogy Önnek ne kelljen csonka cégkivonatok, hiányos céginformációk között bogarászva mozaikos adatok alapján választania, mi összeraktuk a teljes képet. Önnek és munkatársainak már csak használnia kell információinkat. Az eutudakozo.hu mindent egy helyen kínál: cégkivonatokat, céginformációkat, gazdasági elemzéseket, híreket - a keresést, a céginformációk, üzleti tudnivalók összegyjtését mi elvégeztük, hogy Ön jó döntéseket hozhasson.

A felgyorsult világunk legnagyobb értéke az Európai Unióban és Magyarországon is az információ. Minden döntéshozó alapvetõ érdeke, hogy minél rövidebb idõ alatt áttekinthetõen, pontosan gyorsan megkapja a döntéseihez szükséges információkat. Az információszerzésen túl azonban érdekük az is, hogy Önmagukról, cégükrõl, termékeikrõl, szolgáltatásaikról is olyan információkat nyújtsanak, amelyek mások döntéseit is megkönnyítik. Ezen döntések természetes módon nem csak a gazdasági élet privilégiuma, hanem a társadalmi élet, és a kultúra szerves részét is képezik

Kinek nyújt segítséget az Európai Uniós Tudakozó ?


 • A gazdasági szféra minden szereplõjének - mivel már a célok között nem csak a hazai piacokon való szilárd-biztos talpon maradás cél, hanem a nagy Európai piacon történõ pozíciók kiterjesztése is. Ehhez próbál cégünk egy olyan gazdasági segítõ irányvonalat kialakítani, amely internetes formában támogatja magyarországi cégek fejlõdését a hazai és az európai piacokon.
 • A közintézményeknek-közhivataloknak - mivel mûködésük a csatlakozás következtében olyan megváltozott és egyben kibõvült feladatokkal jár, hogy ezen feladatok eredményes ellátása mind nagyobb mértékben megköveteli az interaktív kapcsolattartást és tájékoztatást.
 • A munkavállalóknak - egyre inkább kiszélesülnek a lehetõségek, hogy milyen formában tudunk legálisan munkát vállalni illetve tanulmányokat folytatni az Európai Unió területén. Ez egy olyan jelentõs állomás a magyar munkavállalók életében, amely pontos ismerete egyre több honfitársunk számára jelenthet alapvetõ információt.  
Szolgáltatásaink:

 •  Elérhetség az Európai Uniós Tudakozó Kft. rendszerében - www.eutudakozo.hu
 •  Bemutatkozó anyag csatolása a megjelenéshez, amihez várunk: 20-30 mondatos szöveges bemutatást és egy céges logot.
 •  Banner felületek biztosítása igény illetve lehetség szerint.
 •  WEB oldal készítés, frissítés, karbantartás
 •  Cégkivonat, mérleg, eredménykimutatás bármely Magyarországon bejegyzett cégrl 1 órán belül.
 •  Megjelenés a Google Maps - en.
 •  Felhasználónév és jelszó az ügyfélkapu használatához, ahol saját kezleg módosíthatja adatait.


Az Európai Uniós Tudakozó missziója:

"Küldetésünk a Magyarországi gazdálkodó szféra, közintézmények valamint minden érdeklõdõ embertársunk információval történõ ellátása az Európai Unióhoz való csatlakozás kihívásainak és feladatainak megfelelõen. Az Európai Uniós Tudakozó egy olyan könnyen hozzáférhetõ információ forrásaként kíván mûködni, amely egyedülállóan kiterjedt adatbázisára épülve széleskörû gazdasági, jogi, gazdálkodási és Európai Uniós tájékoztatási rendszerként áll felhasználói rendelkezésére, ugyanakkor a mindennapok tevékenységét is hatékonyan támogatja"

WEB OLDAL KÉSZÍTÉS

Alapcsomag: statikus weboldal + hosting szolgáltatás
 1. 200 Mbyte tárhely
 2. díjmentes domain regisztráció
 3. 3 db korlátlan e-mail postafiók
 4. POP3/IMAP/WebMail hozzáférés
 5. Vírus és Spam szûrés
 6. FTP hozzáférés
 7. Online látogatottsági statisztika (Awstats)
 8. max. 6000 karakterbõl álló szöveges tartalom, maximum 3 kép elhelyezésetartalommagyar nyelven)
 9. max. 5+1 db fõmenüpont elhelyezése + menüpontokhoz tartozó tartalmi oldalakelkeacutesziacute;tése (magyar nyelven)
 10. max. 8 db al -menüpont elhelyezése + menüpontokhoz tartozó tartalmi oldalakelkeacutesziacute;tése
 11. Grafikai terv (2 db változat)
Díjak:
 • Weboldal elkészítése: 120.000 Ft + ÁFA
 • Domain név fenntartás: 1.190 Ft + ÁFA
Opcionális lehetõségek:
 • Havi adat karbantartás: 2.000 Ft + ÁFA/hó (adatok, tartalmi módosítások)li>
 • Egyéb nyelvû megjelenés technikai megvalósítása: 45.000 Ft + ÁFA/hó/li>
 • FLASH banner készítése: 15.000 Ft + ÁFA –tól
 • FALSH menüpontok készítése: 35.000 Ft + ÁFA –tól
 • FLASH fejléc készítése: 85.000 Ft + ÁFA –tól
Referenciák:
www.whatposition.com
www.hanyadik.hu
www.utazasok.hu
www.driving.hu
www.k2seastar.hu
www.karacsonyi-nagy.hu

Cégek

A cégek legfontosabb adatait tartalmazó tudakozó a telefontársaságok máig népszer szolgáltatása. Sikere egyszerségében rejlik, illetve abban, hogy az, aki a tudakozót hívja, pontosan azt kapja, amit keres: egy, esetleg több telefonszámot. Nincsenek bonyolult eredmények, váratlan válaszok. A tudakozó könnyedén épít ki kapcsolatokat olyanok között, akik lehet, hogy még nem is ismerik egymást, mégis szükségük van a másikra.

Az eutudakozo.hu-val ugyanez a célunk: segítünk kapcsolatot építeni olyan cégek között, akik még nem is tudnak egymás létezésérl, mégis potenciálisan szükségük van egymásra - és mindezt a lehet legegyszerbben: a cégek fölösleges adatait mellzve, lényegretören és hatékonyan. A fejldéshez, növekvéshez szerves kapcsolatok kellenek, a kapcsolatok kiépítése azonban nem kis feladat a cégek számára.

Kapcsolatteremtés kezd lépésének elsegítése az eutudakozo.hu célja. A fejlett keresrendszer közel 200 ezer cég adatai közül választja ki a tudakozódni kívánó számára a megfelel találatot - olyan egyszeren, ahogy az a tudakozó szolgáltatásoknál megszokott: elegend meghatározni a tevékenységi kört, vagy egy nevet megadni, és az eutudakozo.hu megadja az összes szükséges információt (a keresett cégek nevét, elérhetségét, tevékenységi körét) áttekinthet, kezelhet formában.

Ezeket az adatokat nagy gondossággal gyjtöttük, munkánk azonban nem áll meg itt: a cégek adatait folyamatosan frissen tartjuk, hiszen tudjuk, hogy sok vállalkozás számára létfontosságú, hogy a tudakozótól kapott információkra biztosan számíthasson. Hasonlóképp gondosan járunk el az oldalunkon található egyéb információkkal kapcsolatban is: a gazdasági élettel kapcsolatos anyagainkat körültekinten válogatjuk, mert a cégek közötti kapcsolatra nagy hatással van az üzleti környezet - így a tudakozó-szolgáltatás mellett az eutudakozo.hu híreire is számíthatnak a látogatók.

Felhívjuk meglév és leend üzleti partnereink és cégünk iránt érdekldk figyelmét, hogy cégünk nem állami vagy önkormányzati költségvetési intézmény, hanem gazdasági vállalkozás.